حجت الاسلام سیدمحمدباقر عبادی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری حوزه گفت: تفاوت جمهوری اسلامی ایران با دنیا در مهندسی، ریاضی، علوم تجربی، علوم پایه و سایر علوم نیست، بلکه تفاوت در فرهنگ، نوع جهان بینی و اندیشه الهی مردم این مرز و بوم است.
وی با تاکید بر اینکه نوع انسان شناسی و خدا شناسی که ما داریم، با بینش حاکم بر دنیا متفاوت است، گفت: طبیعتا رسالت ما در کنار صدور انقلاب اسلامی، عرضه تفکر خداشناسی به دنیا میباشد.
نماینده بیرجند در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه یکی از بهترین و تاثیرگذارترین روشهای تبلیغی در جهان معاصر، تبلیغ چهره به چهره است، گفت: تبلیغ چهره به چهره، در داخل کشور، در قالب منبرها، سخنرانی ها، کلاس های درس و ... انجام می شود،اما در خارج از کشور، کمتر بدینصورت است، لذا باید برای آن فکری کرد.
وی با تاکید بر اینکه شبکههای ماهوارهای نمیتواند جای تبلیغ چهره به چهره را بگیرد، گفت: به همین دلیل حضور مبلغان در خارج از کشور ضرورت غیر قابل انکاری است که باید توسط مسئولین و متولیان امر مدنظر باشد؛ بنابر اثرات مثبت و سازنده ای که این روش تبلیغی دارد، هیچ روش دیگری نمیتواند جای آنرا بگیرد.
حجتالاسلام عبادی با تشریح علت اهمیت تبلیغ چهره به چهره، گفت: وقتی بخواهیم مطلبی علمی یا عمومی را به مخاطب منتقل کنیم، این کار از طریق ماهواره و اینترنت هم امکانپذیر است. اما مساله اینجاست که در مباحث دینی، انتقال پیام قلبی و عاطفی معمولا با حضور فیزیکی فرد و چهره به چهره امکانپذیر است.
وی با تاکید بر تاثیرگذاری بیشتر تبلیغ چهره به چهره در صدور پیام انقلاب اسلامی ایران، گفت: ارتباط حضوری مبلغین با مخاطبان اهمیت فوق العادهای دارد، چرا که باید در نظر داشته باشیم، به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است و صدور آن با جنگ انجام نشده و نمیشود، بلکه باید اندیشههای اسلامی- شیعی را با روش مستقیم چهره به چهره انجام داد و با این روش پیامها و شعارهای بنیادین انقلاب اسلامی را به جهان معاصر صادر کنیم، بنابراین باید به حضور روحانیون در مراسمهای مذهبی و تبلیغی در خارج از کشور اهمیت داده و مسئولین نمایندگیهای خارج از کشور همکاری و مساعدت داشته باشند.
حجتالاسلام عبادی با تاکید بر همکاری مضاعف سفارتخانههای جمهوری اسلامی با مبلغین و روحانیون گفت: سفارتخانه های جمهوری اسلامی اصولا باید حداکثر همکاری را با روحانیون مبلغ داشته باشند چرا که در بعد فرهنگی و دینی هر دو هدف مشترکی دارند.
وی با تاکید بر اینکه باید همراه با نگاه فرهنگی و علمی به تبلیغ روحانیون در دیگر کشورها نگاهی امنیتی نیز داشته باشیم، گفت: تبلیغ دین اسلام آن هم در نظام اسلامی، حیثیت جمهوری اسلامی است. لذا باید بپذیریم مبلغان، سربازان فرهنگی ایران هستند و در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلام ایران و تبعیت از ولایتفقیه گام بر میدارند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در ابتدا باید مشخص شود که چه توقعاتی از این سربازان فرهنگی داریم و تا چه حدی زمینه برای حضور نیروهای اسلام شناس در این عرصه فراهم است؟ تا آنها در راستای وظایف تعیین شده و با تعهد و پایبندی به ارزشهای اصیل اسلامی مردمی خود، در خط مقدم جبهه مقابل استکبار حضور پیدا کند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه رایزنهای فرهنگی نقطه قوت ترویج فرهنگ غنی نظام اسلامی ایران هستند، گفت: باید سفارتخانهها و رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تمام نقاط جهان، همراه با سایر نهادها و ارگانهای وابسته به ایران اسلامی، با روحانیون مبلغ برای رسیدن به اهداف دینی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نهایت همکاری را داشته باشند.